شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی

چین؛ یک سال بدون فوتی کرونا!

چین؛ یک سال بدون فوتی کرونا! براساس آمار‌ها و داده‌های جهانی، چین طی یک سال گذشته هیچ مورد فوتی ناشی از کرونا ثبت نکرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 07
کد خبر: ۱۲۱۰۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری یونایتدپرس براساس آمار‌های جهانی گزارش داد، چین، کشوری که منشا اولیه کرونا در سال ۲۰۱۹ بود طی یک سال گذشته هیچ موردی از مرگ و میر کرونا را ثبت نکرده است و در حال حاضر نیز میزبان مسابقات المپیک زمستانی است.

براساس این گزارش، بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از کرونا در چین در همان ماه‌های اولیه شیوع این ویروس بود. آخرین مورد مرگ کرونایی در چین در ۲۸ ژانویه ۲۰۲۱ ثبت شده است و از آن روز تا کنون هیچ موردی از فوتی ناشی از این ویروس در سرزمین اصلی چین گزارش نشده است. مجموع کل فوتی‌ها در چین ۴۶۳۶ نفر است و بعد از فلسطین با ۴۸۸۳ مورد در جایگاه هشتاد و ششم قرار دارد.

از زمان شیوع سویه اُمیکرون در کشور‌های جهان، روز شنبه ۸۳۶۲ مورد فوتی و روز چهارشنبه نیز ۱۲۴۵۰ مورد فوتی در جهان ثبت شده است که بیشترین میزان از ماه مه سال گذشته است.

درحالیکه بیشترین تعداد مبتلایان در دوره اوج سویه دلتا حدود ۹۰۴ هزار مورد بود، شمار مبتلایان در دوره شیوع اُمیکرون در ۲۰ ژانویه گذشته ۳ میلیون ۷۰۰ هزار مورد بود و روز شنبه گذشته بیش از ۲ میلیون دویست هزار مورد مبتلا در سطح جهان ثبت شده است که بیشترین آن مربوط به ایالات متحده است.


روز یک شنبه در کل چین تنها ۴۳ مورد ابتلا به کرونا گزارش شده است.

کارشناسان سیاست «تحمل صفر» دولت پکن در برابر کرونا، قرنطینه شهر‌های بزرگ، آزمایش‌های گسترده و واکسیناسیون را از عوامل اصلی موفقیت چین در مبارزه با کرونا می‌دانند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار